Loading...
Skip to Content

Prvomajska & Esperanta

G.P."CENZAR" d.o.o.

O projektu

Klijent: G.P."CENZAR" d.o.o.

Projekat: Prvomajska & Esperanta

Godina: 2019

Sajt: www.cenzar.rs

1. Cilj saradnje
Nevenka i Zlatko Peić iz GP "Cenzar" iz Subotice, kontaktirali su naš tim u ranoj fazi projektovanja sa ciljem da im pomognemo oko vizualizacije objekta.

Vizualima su želeli da investiciju predstave javnosti, a uz pomoć prodajnog materija počnu rezervaciju stanova.
2.Saradnja
U narednim nedeljama i nakon nekoliko iteracija između projektanta i Marsel tima, došli smo do finalnog izgleda fasade.

Iako je naš tim samo vizualno prikazivao ideje projektanta, bili smo prezadovoljni konačnim izgledom. Nadstrešnica od gvožđa iznad ulaza, kontinualna ograda sa prirodnim motivima i uvučen poslednji sprat, formirali su neuporedivo drugačiji izgled od prvobitnog.

ITERACIJA 1.
Oblikovanje poslednjeg sprata - Penthouse

Prvobitan izgled

Prvobitan izgled poslednjih spratova

Predloženo "uvlačenje" poslednjeg sprata

Skica 2D osnove "uvučenog" sprataITERACIJA 2.
Prikaz izmenjene fasade

Prvobitan izgled

Izmenjen izgledITERACIJA 3.
Predlog izmene ulaza

Prvobitan izgledITERACIJA 4.
Boja fasade

Opcija A

Opcija B

Opcija C

Opcija DITERACIJA 5.
Predlozi nadstrešnica

Predlozi

Predlozi3. Pristup marketingu investicije
Sledeći i vrlo važan korak, bio je prezentovati objekat javnosti i započeti rezervacije. U saradnji sa investitorima, odlučeno je da se napravi:

• Sajt za objekat
• Brend i logo objekta
• Nekoliko vizuala prednje i zadnje fasade
• Vizual penthousa (sa pogledom)
• Prikaz enterijera (sa pogledom kroz prozor)
• 3D roto osnove
• Materijal za društvene mreže
• Prodajne osnove nekih stanova
• Mala i velika prodajna brošura
• Gradilišna tabla
• Bilbord
• Virtualna tura Penthousa

Teksta za brošuru vezan za lokaciju objekta, sa specijalnim osvrtom na istorijat ulice, osmislio je i napisao Dejan Mrkić član Istorijskog arhiva grada Subotica.
4. Rezultat
Prodati svi stanovi pre završetka gradnje.Dostavljen prodajni materijal

Prodajna osnova stana u novogradnji sa prikazanom kvadraturom stana, rasporedom prostorija na 2D osnovi stana i pozicijom u zgradi. Brendirano logoom zgrade i klijenta. Priprema za štampu Marsel Team
Prodajna osnova (prednja strana)
Brendirana naziom i logoom Prvomajsa & Esperanta. Stanovi su prikazani u bojama brenda sa pozicijom u objektu i kvadraturama prostorija.
3D osnova stana u novogradnji prikazana na prodajnoj osnovi koju je Marsel Team pripremio za investitora Cenzar gradnja Subotica. Na 3D tlocrtu, prikazan je nameštaj, raspored prostorija i opis karakteristika. Prodajna osnova se koristi u svrhe prodaje stanova u novogradnji.
Prodajna osnova (zadnja strana)
Prikaz 3D izgleda stana sa istaknutim specifičnostima. Materijalitacija i dimenzije zidova, francuski prozori, kovana ograda, podno grejanje.
Prodajna brošura velikih dimenzija i u tvrdom povezu naprvljena u svrhu prodaje stanova. Brošura sadrzi 3D vizuale i rendere enterijera i eksterijera kao i 2D i 3D osnove tlocrte stanova.
Brošura (velika)
Prikazani svi vizuali objekta, mapa lokacije, istorijske fotografije ulice, ponuda svih stanova i osvrt na priču o razvojnom putu investitora.
Mala brošura sa prikazom rendera prednje fasade objekta Prvomajska Esperanta investitora Cenzar. Brošura sadrži i mapu lokacije i udaljenosti do važnih objekata. Marsel Team
Brošura (mala)
Prikaz izgleda objekta, lokacije i stanova u ponudi. Mala brošura je bila korišćena za prodaju stanova kod je velika bila u izradi.
Logo i brending nekretnine Prvomajska Esperanta. Loko osmislio Marsel Team za Cenzar gradnju
Logo objekta
Simboliše prva slova naziva ulica na čijem uglu se gradi objekat. Prvomajsa i Esperanta. Motivi lišća, kao oblici koji će se nalaziti u sklopu terasnih ograda, dobili su svoje zasluženo mesto u logou objekta.
Izgled bilborda koji služi kao reklama za objekat u izgradnji.
Bilbord
Inicijalni prikaz pozicija bilborda na fasadama kuća predviđenih za rušenje. Kasnije je odlučeno da se za bilbord izradi posebna noseća konstrukcija koja se postavlja iznad gradilišnih ograda.
Sajt za objekat u novogradnji. Zgrada u izgradnji imena Prvomajska Esperanta. Sajt sadrži vizualne prikaze i rendere enterijera i eksterijera. Marsel
Sajt
Sajt sa domenom cenzar.rs osmišljen je kao mesto gde su prikazani svi izgrađeni objekti investitora, kao i aktuelan objekat za koji se prodaju stanovi.
2D osnova tlocrt stana na poslednjoj etaži penthous za koji je Marsel Team napravio virtualnu turu
Virtualna tura Penthouse
Kada nam se investitor obratio sa informacijom da imaju potencijalnog kupca penthousa, ali se kupac nalazi u Švajcarskoj - znali smo tačno koje rešenje da ponudimo. Pogledajte virtualnu turu
Gradilišna tabla sa prikazom rendera prednje fasade zgrade u novogradnji
Gradilišna tabla
Izrađena je priprema za štampu gradilišne table.