Loading...
Skip to Content

360 fotografija

GoPro 360 Fusion virtualne ture stanova Srbija

Uštedite Vaše vreme uz virtualne ture izgrađenih stanova

Koliko puta ste potrošili čitavo prepodne na to da fizički odvedete potencijalnog kupca u obilazak stana, a on je još uvek neodlučan? Treba mu vreme da razmisli ili da obiđe još neki stan?

Virtualne ture sačinjene od fotografija koje prikazuju pogled iz svakog ugla su najbrži način da potencijalnom kupcu pokažete kako stan izgleda, bez potrebe da fizički prisustvuje lokaciji.

Postupak je jednostavan i vrlo efikasan. Zainteresovanom kupcu prosleđujete linkove virtualnih tura svih stanova koji odgovaraju njegovom interesovanju. Kupac može da prošeta kroz stan i zaviri u svaku prostoriju. Na ovaj način dajete mogućnost kupcu da nebrojno puta prouči stan, raspored prostorija, zamisli život u njemu i donese konačnu odluku koji stan želi i fizički da obiđe.


Pogledajte primere:

Kako nudite nekretnine kupcima koji su iz drugog grada ili druge države?

Realan prikaz

Fotografije ne ulepšavamo. Stan se prikazuje u stvarnom stanju, kao da je kupac trenutno u njemu. Na taj način stvarate poverenje sa kupcem.

Osnova nekretnine

Orijentacija u nepoznatom prostoru je svima otežavajuća. Zato u uglu ture nudimo Mini mapu koja Vašem kupcu u svakom trenutku prikazaju gde se trenutno nalazi.

Brend

Vaš logo firme jasno prikazan i vidljiv u svakom trenutku. Boje mini mape prilagodjene su bojama Vašeg brenda, a ikonice za kretanje unikatno dizajnirane.

Kontakt

Neka prodaja vašeg stana bude na samo jedan klik od kupca. Kontakt telefon Vašeg prodajnog tima prikazuje se u virtualnoj turi kako bi kupac mogao u svakom trenutku kontaktirati i zakazati obilazak stana.
Kako Marsel radi?

Sve što je našem timu potrebno jeste samo jedan obilazak nekretnine po (sunčanom) danu. Za samo 45 minuta pravimo terensko snimanje i set vrhunskih fotografija, a za 7 dana dostavljamo virtuelnu turu.

Ukoliko nemate sajt, link sa virtualnim turama obezbeđujemo mi.

1. Upit

2. Izlazak na teren

3. Virtualna tura + link

Pošaljite nam gde se nalazi nekretnina i koliko ima kvadrata, mi Vam dostavljamo ponudu.